Våre roller

Vi har hjulpet over 130 000 Young Professionals med å finne jobber. Dette har vi gjort mulig gjennom et fantastisk sammarbeid mellom våre Account Managere – som hjelper bedrifter med bemanningsbehovene deres, og våre rekrutterere – som finner de best passende kandidatene, samtidig som de fungerer som kandidatenes karrierepartnere.

Se våre interne stillinger

Vår visjon er å bli alle kunders førstevalg.

Dette gjør vi blant annet gjennom engasjerte medarbeidere og gjennom å skape sterke relasjoner til våre kunder. Vi ønsker å høre fra deg som ønsker å være med på en spennende reise fremover og som brenner for salg!

Er du vår nye Account Manager?

Alt begynner med våre Account Managere. Som Account Manager hos Academic Work er din rolle å identifisere de behov våre nye og eksisterende kunder måtte ha, og du er ansvarlig for å selge våre rekruttering- og bemanningsløsninger. Dette innebærer at du har en ekstremt viktig oppgave å utføre; du hjelper våre kunder med deres mest verdifulle ressurs - deres ansatte. Ved å gjøre dette bidrar du, sammen med resten av Academic Work, til å hjelpe Young Professionals å finne jobber og bygge karrierer. Dette er noe å være stolt av. Du innehar en jobb som virkelig betyr noe, både på et individuelt nivå, men også i det større bilde.

Driv ditt eget selskap.

I praksis betyr rollen som Account Manager at du får anledning til å drive ditt eget selskap. Fra prospektering og nysalg, til å opprettholde og uvikle dine kundeforhold og samarbeid. På daglig basis arbeider du tett med våre rekrutterere, som er ansvarlige for å finne de rette kandidatene til våre kunders spesifikke behov. Som Account Manager vil du også ha endeløse muligheter, både innen din rolle, men også innenfor andre roller ved salg, slik som Senior Account Manager, Sales Coach, Sales Process Specialist og Head of Sales. Vi oppfordrer deg til å utvikle deg, og takket være størrelsen på organisasjonen vår finnes det omtrent ubegrensede muligheter for trening, veiledning og støtte på veien.

Vil du jobbe i Academic Work?

Se alle våre ledige stillinger
Del artikkelen