Skogsarbeideren

Håvard er 28 år og har jobbet som Account Manager i Academic Work i 2 år. Egenskapen hardtarbeidende er noe han kjenner seg igjen i. Han jobber alltid hardt for å nå målene han setter seg - store som små. Derfor kjenner han seg mest igjen i personligheten til «skogsarbeideren».

Søk Account Manager

enter image description here

Skogsarbeideren:

Det er mye som spiller inn når du skal beregne fallretningen på et tre. Ingen trær er like, vindretningen skifter og det kan plutselig dukke opp hindringer. Å få treet til å falle ned akkurat det stedet du ønsker krever presisjon og evne til å legge og fullføre en plan.

Hvorfor vil du beskrive deg selv som skogsarbeideren?

En skogsarbeider er hardtarbeidende og må ofte lage en plan for å vite hvilken vei treet skal falle. Det kjenner jeg meg igjen i, jeg setter meg konkrete mål, og legger planer for hvordan jeg skal nå dem for å få «treet» til å falle rette veien. Jeg følger hele tiden nøye med for å se at jeg ligger i rute . Som en enkel kar fra bygda blir man opplært til at man må jobbe hardt for å komme seg opp og frem, ler han.

Fortell om din bakgrunn før du startet i Academic Work?

Jeg har tatt en bachelor i IT-støttet bedriftsutvikling, etter studiene reiste jeg verden rundt 6 måneder før jeg tok en master i entreprenørskap og innovasjon.

Ved siden av studiene jobbet jeg deltid som blant annet resepsjonist og støttekontakt. I tillegg jobbet jeg fulltid som selger i Moods of Norway i to år.

Hva er det beste med å jobbe som Account Manager i Academic Work?

Arbeidsoppgavene! At jeg får holde på med det jeg liker best, salg og forhandlinger i kombinasjon med det å kunne være på farten og møte nye mennesker. Det er en fleksibel hverdag, på mange måter kan man skape sin egen hverdag.

Kan du fortelle om et av dine beste øyeblikk som Account Manager?

Mitt største øyeblikk i karrieren må være, da jeg vant prisen for «Årets Rookie». Det er utrolig mange dyktige mennesker på avdelingen, så å gå av med denne seieren var stort. Det viser at hardt arbeid lønner seg.

Hvordan vil du beskrive det å jobbe i Academic Work?

I mine øyne er Academic Work den beste arbeidsplassen man kan få, på grunn av kollegaene og den fantastisk energigivende kulturen vi har. Det er ikke noen blåmandag i Academic Work. Jeg har det utrolig gøy på jobb, og gleder meg til å komme på jobb hver dag.

Del artikkelen