Hvilken karakter er du?

Hos oss tror vi på personlige egenskaper, motivasjon og ambisjon. Vi tror at det er dette som gjør at du lykkes i rollen. Dine studier og/eller arbeidserfaring kan hjelpe, men det aller viktigste er personlige egenskaper og potensiale. Våre Account Managere er i dag en sammensetning av vidt forskjellige mennesker, fra forskjellige studier, yrker og bakgrunner. Til felles har de at de tar ansvar for egen utvikling og liker å slå mål. Vi er alltid på jakt etter ambisiøse Account Managere les mer om stillingen her.

Søk Account Manager

Skogsarbeideren

Det er mye som spiller inn når du skal beregne fallretningen på et tre. Ingen trær er like, vindretningen skifter og det kan plutselig dukke opp hindringer. Å få treet til å falle ned akkurat det stedet du ønsker krever presisjon og evne til å legge og fullføre en plan.

Les mer om Håvard

Influenceren

Har en påvirkningskraft til å inspirere andre med nye idéer, og motivere sine tilhengere til å utføre en handling. I et team er dette personen som skaper engasjement, motiverer og inspirerer sine kolleger

Les mer om Sara

Rockestjernen

Du liker å skape bevegelse hos andre og du engasjerer ditt publikum ved å sette deres tanker og følelser i sving til de svinger i takt med deg. Kort sagt - du stortrives i rampelyset!

Les mer om Niklas

Superhelten

Føler du noen gang at du har møtt en person som har en uuttømmelig kraftkilde, som har energioverskudd nok for alle og gjerne bruker sine superkrefter til å hjelpe andre? Da har du møtt superhelten i teamet.

Les mer om Rikke

Polfareren

Polfareren er den viljesterke oppdageren som ikke ser hindringer, kun muligheter. Det finnes ingen begrensende komfortsone. Dette er eventyreren som ikke bruker tid på å se seg tilbake, det er mye mer interessant å undersøke hva som venter rundt neste sving.

Les mer om Alex

Gourmetkokken

Det koker rundt denne personen i teamet. Oppgaver løses og komponeres som en meny, i rasende tempo og allikevel vakkert, effektivt og kreativt - og fra kjøkkenet sendes det alltid kvalitetsretter tilpasset hvert enkelt ønske

Les mer om Camilla

Tryllekunstneren

Det virker som om denne personen i teamet har en magisk evne til å trylle vekk hindringer og trylle frem overraskende løsninger. Tryllekunstneren forvandler hele tiden seg selv og ting til det bedre.

Les mer om Cristian

Globetrotteren

Globetrotteren er en person som kan hoppe ut av et fly med en fallskjerm og lande hvor som helst uten problemer. De er utadvendte, åpne og tilpasningsdyktige personer som kan bygge sterke relasjoner med hvem som helst.

Les mer om Julie
Del artikkelen