Din IT karriere gjennom Academic Work

I 20 år har Academic Work hjulpet studenter og nyutdannede med å starte, bygge og ta sine neste steg i karrieren. Den første jobben vi formidlet var en IT-tjeneste, siden har vi hjulpet over 130 000 young professionals ut i jobb. Med vår brede erfaring og vårt store nettverk av selskaper, anser vi det som vårt oppdrag å være din karrierepartner når du skal byggge din fremtidige karriere innen IT.

Se alle ledige IT-stillinger
300
IT-konsulenter på oppdrag i 2018
225
IT-rekrutteringer gjennomført i 2018
130 K
Formidlet i jobb siden 1998

Academic Work som karrierepartner

I Academic Work er vi et stort team som kun jobber innenfor fagfeltet IT. Vi jobber hver dag med å finne spennende karrieremulighet for deg som er student, nyutdannet eller i begynnelsen av din karriere. Vi samarbeider med alt fra Nordens største leverandør innenfor IKT-infrastruktur til solide start-ups som er på vei opp og frem. Vi ønsker å se deg utvikle, samle erfaringer og knytte uvurderlige kontakter for fremtiden. Gjennom oss kan du jobbe som konsulent eller rekrutteres direkte til en av våre mange kunder i IT-bransjen.

IT-konsulent i Academic Work

Når du jobber som IT-konsulent hos oss betyr det at du har mulighet til å jobbe i ulike roller hos forskjellige selskaper og dermed utvide dine ferdigheter, eller spesialisere deg på et bestemt område. Det gir deg en unik mulighet for å teste ut forskjellige roller blant flere arbeidsgivere, i tillegg til å skape et nettverk som vil være verdifullt i din fremtidige karriere.

Muligheter som IT-konsulent i Academic Work

IT-bransjen er preget av stadig endring. Derfor er det også viktig for deg som IT-konsulent å fortsette å utvikle dine ferdigheter. Gjennom Academic Work har du mulighet for å delta i talentprogram hos noen av selskapene vi jobber med. Et talentprogram innebærer vanligvis en solid introduksjon og oppgaver som øker over tid i kompleksitet. Dette skjer parrarelt med kompetanseutviklingstrening og coaching hvor du også får ekstra støtte fra din konsulent i Academic Work. Håpet med talentprogram er at du til slutt skal fast ansettes hos bedriften.

Drømmer du om en karriere innen IT men mangler kunnskapen?

Kanskje du allerede har en utdanning innenfor IT bransjen men ønsker å spesialisere deg? Eller har du ingen har bakgrunn eller kunnskap fra IT men ønsker et karriereskifte? Gjennom vårt accelerated learning program gir vi deg muligheten til å starte karrieren eller gjøre et karriereskifte på 12 uker- ingen forkunnskaper innen IT er nødvendig. Academy er fremtiden skole, i forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjonene for nye utfordringer og karrierer.

Les mer om Academy
Del artikkelen