Våre tjenester

Bemanningsløsninger

Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av young professionals. Med 20 års erfaring og 130 000 ansettelser, har vi rett kunnskap og kompetanse som sørger for at du finner din nye medarbeider. Vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset ditt behov -enten det er innleie eller rekruttering, kort eller langsiktig - vi finner rett person til rett arbeidsplass.

Deltidsansatt

Å ansette personell på deltid kan være en god løsning på arbeidstopper eller kortere sykefravær – eller hvis du trenger hjelp kun for noen timer i uken over en lengre periode. Å ansette på deltid er en fantastisk rekrutteringskanal til senere heltidsansatte

Heltidsansatt

Å leie inn heltidsansatte er et godt alternativ for deg som har et mer omfattende bemanningsbehov for en periode og ikke har mulighet til å ansette fast. Det er også en mulighet til å bli bedre kjent med en potensiell fremtidig medarbeider før en fast ansettelse. Når du leier inn personell står vi for ansettelsesforholdet og alt det innebærer. Det er du som har behovet og og det er opp til deg hvor lenge denne perioden skal vare.

Rekruttering

Rekruttering er en løsning for deg som har et klart behov om å ansette en ny fast medarbeider og som ønsker profesjonell hjelp med rekrutteringsprosessen. Les mer om hvorfor du burde rekruttere gjennom Academic Work.

Vikar

Trenger du en vikar for å dekke opp et behov ved langtidssykdom eller permisjon, kan vi hjelpe deg å finne den rette vikaren.

Prosjekt

Ønsker du hjelp til prosjekter over en tidsbegrenset periode hjelper vi deg gjerne med å løse dette.

Sommer/Ferieavvikling

Vi har et stor nedslagsfelt på landets universiteter og høyskoler, og har gjennom 20 år hjulpet næringslivet med summer-interns, vikarer, sommerjobber og å opprettholde effektiviteten gjennom ferieavvikling.

Studentene trenger sommerjobber, og næringslivet får en super mulighet til å vise seg frem for fremtidig heltidsansatte.

Skal du ansette ny medarbeider?

Våre rekrutteringseksperter frigjør din tid slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å løse dagens eller fremtidige behov.

Fyll ut skjemaet under eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Del artikkelen