Fordeler med bemanning

Behovet for personell varierer. Derfor kan bemanning være en god løsning. Rett tid til å bemanne kan for eksempel være ved arbeidstopper, organisasjonsendringer, ansettelsesstopp, sykdom eller ved vikarbehov. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov.

Kontakt oss

Hvorfor benytte bemanning?

Tidsbesparende: Bemanningsløsninger skal frigjøre din tid til å fokusere på dine kjerneoppgaver og det skal føles fleksibelt og effektivt.

Nøyaktighet: Vi vil hjelpe deg med å identifisere fremtidige talenter og minimere risikoen for feilansettelse.

Personalansvar og utvikling: En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging.

Som eksperter på vår målgruppe, young professionals, vet vi mye om hva du kan forvente og hva som forventes av deg som arbeidsgiver. Denne kunnskapen deler vi gjerne. Vil du lære mer om hvordan du kan attrahere, rekruttere og utvikle young professionals? Last ned vår årlige undersøkelse YPAI her.

Dine behov kan vare fra noen timer til mange måneder eller år, vi vil uansett sikrestille at du har rett person til rett tid. Vi opplever veldig ofte at våre kunder er så fornøyde med den personen vi finner at de på et tidspunkt ønsker å ansette fast – det løser vi selvsagt. Les mer om rekruttering her

Et av våre mål er nettopp at det dette skal kunne skje, da vet vi nemlig at vi har gjort den jobben vi forventer av oss selv, og som vi ønsker at våre kunder skal forvente. Nemlig det å ha levert kvalitet gjennom hele prosessen, fra behov til utvelgelsesprosess og gjennom oppfølging av deg og personen som leies inn.

Behov for bemanning?

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 130 000 young professionals en karrieremulighet.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

Kontakt oss
Del artikkelen