Bemanning

Trenger dere å leie inn personell? Vi kan bemanning. Behovet for personell varierer, rett tid å leie inn en konsulent kan for eksempel være ved arbeidsstopper, organisasjonsendringer, ansettelsesstopp eller ved vikarbehov. Da sørger vi for at rett person er på plass til rett sted, når du behøver det.

Kontakt oss

Når du leier personell gjennom oss, matcher vi ditt personalbehov opp mot vår database med aktivt jobbsøkende kandidater. Vi markedsfører hver stilling slik at du får en kandidat som aktivt søker på akkurat denne stillingen, og dermed er både motivert og engasjert - slik minimere vi risikoen for feilansettelse. Når du leier personell vil vi være arbeidsgiver og medarbeideren ansattes i Academic Work. Det er dette som er bemanning. Vi håndterer alt av administrasjon og andre forhold som har med selve ansettelsen å gjøre. En Consultant Manager i Academic Work blir personens nærmeste leder, noe som gjør at du får hjelp med personalansvar, lønnsadministrasjon, utvikling og- oppfølging.

Selvfølgelig får du som kunde løpende informasjon under hele rekrutteringsprosessen. Les mer om hvordan bemanning fungerer.

Tidseffektivt

I Academic Work har vi gode arbeidsprosesser og dyp kunnskap om vår målgruppe. Det gjør at vi raskt finner personer med rett kompetanse til deg, uansett hvor langt eller kort varigheten for behovet er. Bemanningsløsninger skal frigjøre din tid til å fokusere på dine kjerneoppgaver og det skal føles fleksibelt og effektivt.

Hvis du er usikker på hvor langsiktig deres behov for bemanning er finnes muligheten til å først leie inn en medarbeider, for deretter å rekruttere konsulenten hvis behovet er til stede. Du kan identifisere fremtidige talenter tidlig og får muligheten til å bli kjent med medarbeideren før du velger å ansette.

Skreddersydde løsninger

Sammen med deg velger vi den løsningen som er best for å dekke ditt behov, og som ligger til grunn for at du skal bli fornøyd med prosessen. Vi kan sammen med deg skreddersy den løsningen du ønsker for din bemanning, enten det er omfang, flere personer eller etterspurt kompetanse. Noe som er felles for samtlige stillinger er vår grundige og godt gjennomtenkte prosess. Gjennom lang erfaring vet vi hva som kreves for at du som kunde får rett kandidat til ditt behov, til rett tid. Les om fordelene med bemanning her.

Del artikkelen