Bemanne eller rekruttere innen salg

Salg er et populært fagområde blant young professionals. Ikke så rart da det er et morsomt område å jobbe innen. Derfor vil du som søker etter selgere raskt få kvalifiserte søknader fra engasjerte og talentfulle kandidater. I hvert fall hvis du henvender til oss i Academic Work. Vi løser raskt ditt behov enten det er kort-eller langsiktig. Studentene vi er i kontakt med vet hvor viktig salgserfaring er, så søker du etter kandidater på deltid samarbeider vi i dag med en rekke høyskoler og universiteter.

Kontakt oss

Fordeler med å bemanne eller rekruttere via oss

Kompetent og engasjert personell - Vår størrelse sammen med vår erfaring innenfor fagområdet salg gjør at vi raskt kan løse dine behov med akkurat de ferdighetene din bedrift har behov for.

Bemanning ved behov - Academic Work hjelper din bedrift med avlastning ved arbeidstopper. Gjennom å bemanne ved behov og arbeidstopper slipper din bedrift unødvendige kostnader. Dere investerer bare i den faktiske tiden konsulentene jobber.

Gjennomarbeidet rekrutteringsprosess - Vi arbeider med en kompetansebasert rekrutteringsprosess der du som kunde får muligheten til å identifisere både personlige egenskaper og kvalifikasjoner som er viktige for din bedrift og den spesifikke stillingen.

Eksempler på områder der vi løser ditt behov

Kontakt oss

Så langt har vi hjulpet de aller fleste bransjer og ledere med å løse deres behov innen bemanning og rekruttering. Faktisk har vi sammen med våre kunder og samarbeidspartnere gitt over 120 000 young professionals en karrieremulighet.

The Hunt: Årets Rekrutteringsbyrå 2017

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe dere med å løse dagens eller fremtidige behov. Benytt skjemaet under så kontakter vi deg når du ønsker eller ring oss på tlf. 21 30 53 01

20 år i bransjen gir deg og dere trygghet i vårt samarbeid.

Del artikkelen